FOXWOMAN FITNESS BLOGG

Angelica Lakna 29 år från Norrtälje. Efter ett liv av depressioner och levt hos psykiatrin så tog jag kontakt med mitt gym Nordic Wellness. Från första gymdagen så förändrades hela mitt liv och inställning till allt runtom. Aldrig någonsin tidigare har något hjälpt mig så bra i mörka tider som träningen gjort.

Därför driver jag min blogg som handlar om fitness, hälsa och livsstil. Där vill jag inspirera och skapa motivation, ork och styrka hos personer som genomlider samma sak jag gjort eller ”vanliga” personer som helst enkelt behöver en liten extra push att komma igång.

Tränar på gym 5-6 dagar i veckan och älskar det jag gör. Målet är att må bra i kropp och själv och ha kul medan jag gör det. tipsar en hel del om träningskläder då mode även ligger mig varmt om hjärtat.

FOXWOMAN FITNESS BLOGG
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,20 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.