Mika – en blogg om träning, kost och om att nå sina mål!

Mitt namn är Mika, jag är 28 år och kommer från Stockholm. Tanken med den här bloggen är att inspirera och motivera till fysiskt och psykiskt välbefinnande! Låter det flummigt och högtravande? Nåväl, må så vara, men jag tror stenhårt på viljans makt att förflytta berg. Exempel på detta kommer jag att hämta från mitt eget och andras liv. Jag är bland mycket annat utbildad Styrkeinstruktör hos S.A.F.E education och är snart färdigutbildad PT. Min kärlek till träning är innerlig och sträcker sig rätt långt tillbaka i tiden, det började med ballett och dans som liten. Efter det har jag hunnit med thai-boxning, fotboll, styrketräning och mycket däremellan. På senare år har jag snöat in på uthållighetsträning, något som började med Lidingöloppet 2013 och slutade med En Svensk Klassiker (nej, ingen tjejklassiker). Ett av mina mål för 2014 är Ironman på Mallorca den 27:e september. Följ med på min resa till att bli en Ironman och mycket, mycket mer här i bloggen!

Mika – en blogg om träning, kost och om att nå sina mål!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.