Miss Fit for Fight

Miss Fit for Fight är en blogg skapad av mig, Lovisa, för att jag på något sätt ska få en bra överblick av min träning och för att jag gillar att dela med mig och på så sätt kunna inspirera och få tips av andra. Bloggen handlar främst om min väg från att ha gått upp ca 10 kg och tillbaka till att vara vältränad och hälsosam. Någonstans i bakhuvudet finns även bodyfitness och fitness five som ger mig extra motivation. Jag försöker att även hålla igång konditionen med lite löpning, men det går väldigt mycket i perioder och försöker därför hitta en konstant glädje i löpningen genom att utmana mig själv och springa vissa lopp – närmast är tjejmilen.

Miss Fit for Fight

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,75 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.