Sundare kropp och Livsstil

Jag är en tjej som har levt osunt och varit överviktigt så länge jag kan minnas. Livet har inte varit speciellt spännande, med massa aktiviteter och äventyr. Under större delen av min barndom, ungdom tillbringat enormt många timmar framför olika datorspel, låtit verkligheten och min egna hälsa blivit bortglömd. Detta skall nu bli en ändring! Genom ett projektarbete i skolan skall jag:
Få en sundare kropp och livsstil. Bli tryggare i mig själv och finna sammanhang där jag kan känna mig accepterad och avslappnad. Ökad självkänsla och självförtroende dvs. acceptera spegelbilden och känna mig nöjd. Bättre disciplin, rutiner, struktur samt en aktiv vardag. Jag vill kunna kontrollera mitt ätande, tröst-ätande och hets-ätande. Detta kan ni följa i min nya träningsblogg!

Sundare kropp och Livsstil

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.