Sussisfitness… vägen till drömmålt med en massa hinder

Min blogg handlar om träning och kost att nå målet som snart 40 åring att få entra scen på fitness tävling. Under den tid då jag började med fitness träningen så blev jag sjuk och det kom i december 2012 då de upptäckte ett hjärtfel som skulle opereras. Jag skulle byta hjärtklaff. Ett halvår senare gjordes det och ytterliggare ett halvår senare efter att blivit lämnad på operationsbordet av min sambo som gick bakom min rygg så är jag på banan igen, målet har återupptagits och jag har mitt fförsta delmål att tävla i alströmer pokalen juni 2013 och sen lucia dec 2013.

Sussisfitness… vägen till drömmålt med en massa hinder

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 1,67 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.