Tappakilon

Mitt namn är Petra och jag är en glad tjej som driver bloggen Tappa kilon. Jag bor i den underbara staden Trollhättan med min sambo och pluggar personalekonomi på högskolan. I bloggen kommer ni att få följa med mig till gymmet, ut i löpspåret och ni kommer också följa med mig på min viktresa mot ett hälsosammare liv.
När jag började blogga år 2012 var jag varken intresserad av träning eller att äta nyttigt. Efter att ha stigit på vågen och sett siffran 84 kg fick jag nog och började då min resa mot en bättre hälsa. Min målvikt är 65 kg men i nuläget känns det endast som en siffra och det är viktigaste är att jag mår bra.

Bloggen är till för att inspirera och motivera er läsare men också för att motivera mig själv. Att vara hundra procent ärlig från början i bloggen kommer vara A&O för mig, jag tror också att just ärlighet är en nyckel till att lyckas med min viktnedgång. Jag vill också i bloggen påpeka att jag inte är en expert på ämnet träning, hälsa eller kost men jag tror att jag och även ni kommer komma långt på dem erfarenheter jag har fått av den här resan hittills.

Under mitt år som jag har bloggat har jag dels insett hur lätt det är att falla tillbaka till gamla vanor och att ge upp. Men jag vet också att om man kämpar på kan man komma lite längre nästa gång. Jag tror att jag kan inspirera andra då jag är/varit i samma sits och vet hur det känns när man inte vill gå till gymmet eller när man faller för frestelsen.

Den här bloggen är inte till som en pekpinne till mig själv eller till er läsare utan jag vill att ni läsare ska se mig som en kompis som stöttar er i svårigheter och peppar er när ni är på väg framåt i era viktresor/träningsresor m.m. Jag vill också vara tydlig med att min viktresa kommer ta tid och att det inte är en “quick fix” utan ska vara ett resultat som håller hela livet ut.

Tappakilon
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.