VaistoBloggen

VaistoBloggen är en träningsblogg för dig som brinner för konditionsidrott. Vi skriver artiklar om löpning, cykling, simning, idrottsnutrition, kosttillskott och allmän träningslära.

Våra artiklar utgår från idrottsforskningen och baseras på trovärdiga källor, för att du ska kunna vara säker på informationen som du får stämmer.

Kika in artiklarna i våran träningsblogg och lämna gärna en kommentar om du gillar det du läser!

Teskedsgumman

En trevlig privatblogg om träning och livet i allmänhet!

Teskedsgumman
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Gymlivet

Gymlivet är en styrketränings blogg för alla som vill lära sig mer om träning och kost! Det finns guider för både nybörjare och mer avancerade gymmare. Tanken är att du ska kunna hitta all information du behöver inom träning för att utveckla en bra fysik. Utöver det finns det en hel del motivation också för att få gymmet att bli ännu roligare!

Gymlivet
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,75 out of 5)
Loading ... Loading ...

Athletic Training

Träningsblogg som handlar om hur man maximerar sina resultat i gymmet genom rätt träningsmetoder, kost och mental förberedelse.

Athletic Training
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

FOXWOMAN FITNESS BLOGG

Angelica Lakna 29 år från Norrtälje. Efter ett liv av depressioner och levt hos psykiatrin så tog jag kontakt med mitt gym Nordic Wellness. Från första gymdagen så förändrades hela mitt liv och inställning till allt runtom. Aldrig någonsin tidigare har något hjälpt mig så bra i mörka tider som träningen gjort.

Därför driver jag min blogg som handlar om fitness, hälsa och livsstil. Där vill jag inspirera och skapa motivation, ork och styrka hos personer som genomlider samma sak jag gjort eller ”vanliga” personer som helst enkelt behöver en liten extra push att komma igång.

Tränar på gym 5-6 dagar i veckan och älskar det jag gör. Målet är att må bra i kropp och själv och ha kul medan jag gör det. tipsar en hel del om träningskläder då mode även ligger mig varmt om hjärtat.

FOXWOMAN FITNESS BLOGG
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,20 out of 5)
Loading ... Loading ...

Mika – en blogg om träning, kost och om att nå sina mål!

Mitt namn är Mika, jag är 28 år och kommer från Stockholm. Tanken med den här bloggen är att inspirera och motivera till fysiskt och psykiskt välbefinnande! Låter det flummigt och högtravande? Nåväl, må så vara, men jag tror stenhårt på viljans makt att förflytta berg. Exempel på detta kommer jag att hämta från mitt eget och andras liv. Jag är bland mycket annat utbildad Styrkeinstruktör hos S.A.F.E education och är snart färdigutbildad PT. Min kärlek till träning är innerlig och sträcker sig rätt långt tillbaka i tiden, det började med ballett och dans som liten. Efter det har jag hunnit med thai-boxning, fotboll, styrketräning och mycket däremellan. På senare år har jag snöat in på uthållighetsträning, något som började med Lidingöloppet 2013 och slutade med En Svensk Klassiker (nej, ingen tjejklassiker). Ett av mina mål för 2014 är Ironman på Mallorca den 27:e september. Följ med på min resa till att bli en Ironman och mycket, mycket mer här i bloggen!

Mika – en blogg om träning, kost och om att nå sina mål!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Tappakilon

Mitt namn är Petra och jag är en glad tjej som driver bloggen Tappa kilon. Jag bor i den underbara staden Trollhättan med min sambo och pluggar personalekonomi på högskolan. I bloggen kommer ni att få följa med mig till gymmet, ut i löpspåret och ni kommer också följa med mig på min viktresa mot ett hälsosammare liv.
När jag började blogga år 2012 var jag varken intresserad av träning eller att äta nyttigt. Efter att ha stigit på vågen och sett siffran 84 kg fick jag nog och började då min resa mot en bättre hälsa. Min målvikt är 65 kg men i nuläget känns det endast som en siffra och det är viktigaste är att jag mår bra.

Bloggen är till för att inspirera och motivera er läsare men också för att motivera mig själv. Att vara hundra procent ärlig från början i bloggen kommer vara A&O för mig, jag tror också att just ärlighet är en nyckel till att lyckas med min viktnedgång. Jag vill också i bloggen påpeka att jag inte är en expert på ämnet träning, hälsa eller kost men jag tror att jag och även ni kommer komma långt på dem erfarenheter jag har fått av den här resan hittills.

Under mitt år som jag har bloggat har jag dels insett hur lätt det är att falla tillbaka till gamla vanor och att ge upp. Men jag vet också att om man kämpar på kan man komma lite längre nästa gång. Jag tror att jag kan inspirera andra då jag är/varit i samma sits och vet hur det känns när man inte vill gå till gymmet eller när man faller för frestelsen.

Den här bloggen är inte till som en pekpinne till mig själv eller till er läsare utan jag vill att ni läsare ska se mig som en kompis som stöttar er i svårigheter och peppar er när ni är på väg framåt i era viktresor/träningsresor m.m. Jag vill också vara tydlig med att min viktresa kommer ta tid och att det inte är en “quick fix” utan ska vara ett resultat som håller hela livet ut.

Tappakilon
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Commit To Be Fit- Trisch

Är en grym brud på 28 år som ägnar hela min fritid till att må bättre, leva
sundare och hälsosammare. Styrketränar ca 4 ggr per vecka för att i
framtiden kunna få den starka kropp jag önskar.
Jag brukar varva styrketräning med kettelbell och bodypump.
Efter 2 barn så önskade jag mig en snygg kropp, och jo det går med vilja och
envishet, ingen anna utom dig själv kan stoppa dig!! :)

Commit To Be Fit!!

Commit To Be Fit- Trisch

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

vägen tillbaka till storlek 36

: Bloggen handlar främst om vägen tillbaka till storlek 36 efter min senaste graviditet som kommer avslutas i maj. Mat- och träningsvanor samt bilder på mig själv kommer visas. Även vardagsfunderingar och livet som mammaledig kommer jag skriva om. Jag har gjort denna ”komma i form” resa tidigare efter graviditet nr 1 och jag kommer lyckas! Välkommen! mvh Storlek 36

vägen tillbaka till storlek 36

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Myfitnessjourney

I denna blogg får ni läsa om min träning, tips och motivation. Jag har under många år älskat att träna men under senare tid lärt mig mer om träning vilket gör mina pass mer givande så vill dela med mig av det jag gör och motivera andra till att köra gärnet. För det är de som gäller nu, 110% i alla lägen, get fit for life!

Myfitnessjourney

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Page 1 of 512345»